PLANTA DE REGASIFICACIÓ DE SAGUNT Avancem
junts
L'energia és la raó que ens uneix.
PLANTA DE REGASIFICACIÓ DE SAGUNT Ubicació estratègica MÉS INFO Una infraestructura energètica clau per la seua ubicació estratègica. PLANTA DE REGASIFICACIÓ DE SAGUNT El gas natural Font d'energia clau en el procés de descarbonització. MÉS INFO ADHESIÓ A INICIATIVA PNUMA OGMP 2.0 Compromesos amb la reducció d’emissions Compromís amb la reducció de les emissions de meta. MÉS INFO

Cadena del gas

Les plantes de regasificació formen part de la cadena del gas i abasten els processos de descàrrega, càrrega, emmagatzematge, regasificació i expedició de gas natural.

Compromís mediambiental

El respecte pel medi ambient és un dels factors essencials a l’hora de definir la gestió de la nostra planta de regasificació a Sagunt.

Compromís amb l’entorn

Des dels nostres inicis, en Saggas hem mantingut un fort compromís amb el desenvolupament econòmic i social de la comarca del Camp de Morvedre.

Saggas, societat propietària de la planta de regasificació de Sagunt

Saggas està participada per Enagás Transporte, Osaka Gas i Oman Oil Hòldings Spain. La planta de regasificació de Sagunt és una instal·lació clau per al sector energètic espanyol per la seua ubicació estratègica en l’arc mediterrani i la seua proximitat a països productors d’Àfrica i Orient Mitjà.

Què fem

A les nostres instal·lacions arriba el gas natural liquat (GNL) a través de vaixells metaners, li canviem l’estat de líquid a gas i l’introduïm en la xarxa bàsica de gasoductes.

Com treballem

Tot el procés de regasificació es realitza sota els més estrictes controls de seguretat.

4

Tancs d’emmagatzematge

23

Hectàrees de plataforma

600.000

m3 de capacitat total de gas

1.000.000

Nm3/h capacitat de regasificació

Notícies destacades