Saggas tria al guanyador del seu concurs de targetes de Nadal

Dins de la seua política de Responsabilitat Social Corporativa, un any més, Saggas ha organitzat un concurs entre els usuaris del Centre Ocupacional San Cristóbal de Sagunt per a triar el disseny de la seua tradicional targeta de Nadal.

El disseny guanyador d’enguany, que ha sigut triat pels empleats de Saggas mitjançant votació, és obra de Bernat Alonso Solís, mentre que han quedat finalistes les propostes de Diego Pérez Pardos, Erika Carsi Pascual, Francisco Javier Baena Delfa i Rosana Arroyo Alepuz.

Per a agrair als integrants del centre el seu esforç i dedicació en aquest concurs, Saggas ha organitzat un espectacle que tindrà lloc en les instal·lacions d’aquest centre ocupacional, complint amb tots els protocols sanitaris establits.

El Centre Ocupacional San Cristóbal de Sagunt (València) atén persones amb discapacitat psíquica de la comarca del Camp de Morvedre, amb diferents nivells d’intel·ligència, autonomia personal, autonomia social i capacitat manipulativa. En el centre es desenvolupen diverses tasques laborals i tallers que tenen per objecte preparar a la persona amb discapacitat a enfrontar-se amb les exigències de la vida quotidiana i el treball.

Guanyador: Bernat Alonso Solís

Finalista:Diego Pérez Pardos

Finalista: Erika Carsi Pascual

Finalista: Francisco Javier Baena Delfa

Finalista: Rosana Arroyo Alepuz