Saggas participa en la jornada anual del Fòrum ASECAM de Sostenibilitat Ambiental

Saggas ha estat present en la cinquena edició de la jornada anual del Fòrum ASECAM de Sostenibilitat Ambiental celebrat a la Casa de la Cultura Capellà Pallarés. La trobada ha comptat amb la presència de Cristina Plumed, presidenta de l’Associació Empresarial del Camp de Morvedre (ASECAM); Darío Moreno, alcalde de Sagunt, i regidors de l’ajuntament de la localitat.

Saggas és membre fundador d’aquest fòrum, una iniciativa que té com a objectiu servir de lloc de debat sobre el canvi climàtic i impulsar mesures a nivell local que puguen contribuir a mitigar-ho. A més, des del Fòrum es realitza un acompanyament a les pimes de la comarca perquè puguen implementar actuacions en matèria de sostenibilitat.

La trobada ha comptat amb tres taules de debat en les quals s’han analitzat els avanços en matèria de mobilitat sostenible, solucions basades en la naturalesa i economia circular. Inés Picazo, cap de medi ambient i sostenibilitat de Saggas i coordinadora del Fòrum ASECAM de Sostenibilitat Ambiental, ha sigut l’encarregada de moderar la taula sobre solucions basades en la naturalesa en la qual s’ha presentat el projecte ‘Enganxa’t al repte’ impulsat pel col·legi Camarena Canet i en el qual han participat els estudiants i el professorat del centre. A més, aquesta taula ha comptat amb la ponència d’Ignacio Lacomba, director de València Capital Verda 2024 de l’Ajuntament de València.