Saggas obté la medalla platí d’EcoVadis

La planta de regasificació de Sagunt ha sigut guardonada amb la Medalla de Platí d’Ecovadis. Es tracta de la màxima qualificació que atorga aquesta plataforma, especialitzada a avaluar la sostenibilitat de les companyies.

L’obtenció d’aquesta medalla suposa que Saggas es troba dins del percentil top 1% de les millors puntuacions de sostenibilitat de totes les empreses del seu sector, avaluades per Ecovadis. La companyia avalua de manera fiable la sostenibilitat de les empreses en quatre àrees: medi ambient, pràctiques laborals i drets humans, ètica i compres sostenibles.

En total, Saggas ha obtingut 81 punts sobre 100, la qual cosa dona mostra de l’alta qualitat del seu acompliment i compromís amb la sostenibilitat. Especialment valorada ha sigut l’àrea de medi ambient de la companyia on Saggas ha obtingut 90 punts, posant de manifest la important aposta que en aquesta matèria realitza la planta des dels seus inicis. En 2009, Saggas es va convertir en la primera planta de regasificació a Espanya a adherir-se voluntàriament al Sistema Comunitari de Gestió i Auditories Mediambientals de la Unió Europea, EMAS, adhesió que manté ininterrompuda fins a l’actualitat. El compromís inclou, anualment, sotmetre la gestió ambiental i energètica a un procés d’auditoria i elaborar una Declaració Ambiental que és verificada per entitats acreditades.