Triat el dibuix guanyador del concurs de targetes de Nadal

Saggas ha seleccionat el dibuix guanyador del seu tradicional concurs de targetes de Nadal, una iniciativa que s’emmarca en la política de Responsabilitat Social de la companyia, i que s’organitza en col·laboració amb el Centre Ocupacional Sant Cristòfor de Sagunt.

En aquesta edició, el dibuix guanyador ha sigut obra de Manuel Francisco Escrig Peris, mentre que han quedat finalistes les propostes de Diego Pérez Pardo, Manuel Sánchez Burgalés, Rosana Arrojo Alepuz i Tomás Martínez Baisido. La selecció del dibuix s’ha sotmés a votació entre tots els empleats de la planta.

Amb la finalitat d’agrair als usuaris del centre la seua participació any rere any en aquesta iniciativa, Saggas ha organitzat una eixida a la pista de bitles de Canet d’en Berenguer, on s’ha fet lliurament d’un diploma al guanyador del concurs.

A més, enguany, amb motiu de les festes nadalenques, Saggas ha organitzat un mercat ambulant solidari en les seues instal·lacions perquè els empleats puguen adquirir els productes realitzats en els diferents tallers amb els quals compta el centre. La recaptació obtinguda s’ha destinat íntegrament al centre per a col·laborar en l’acompliment de la seua activitat.

El Centre Ocupacional Sant Cristòfor de Sagunt atén persones amb discapacitat psíquica de la comarca del Camp de Morvedre, amb diferents nivells d’intel·ligència, autonomia personal, autonomia social i capacitat manipulativa. En el centre es desenvolupen diverses tasques laborals i tallers que tenen per objecte preparar a la persona amb discapacitat a enfrontar-se amb les exigències de la vida quotidiana i el treball.