Dues iniciatives de Saggas per a la millora de la seua eficiència energètica reben subvenció per part de l’IVACE

Aquestes subvencions, que suposen al voltant de 50.000 euros, es troben cofinançades en un 50% per la Unió Europa, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit dues subvencions a Saggas per dues iniciatives implementades en la planta per a millorar la seua eficiència energètica per un valor d’al voltant de 50.000 euros. Aquestes subvencions formen part de la convocatòria de 2019 d’ajudes en matèria d’eficiència energètica en la indústria i en els edificis del sector terciari.

En concret, en el marc del programa d’estalvi i eficiència energètica en la indústria, Saggas ha rebut una subvenció de 43.392,30 euros per al seu projecte de millora de l’eficiència energètica de la planta mitjançant la instal·lació d’un variador de velocitat en les bombes primàries. Així mateix, dins del programa d’estalvi i eficiència energètica en l’edificació, l’IVACE ha atorgat una subvenció de 6.198,49 € a la planta pel seu projecte de substitució de lluminàries convencionals per lluminàries led en l’edifici d’oficines de Saggas. Tots dos projectes permetran una millora en l’eficiència energètica de la instal·lació amb el consegüent estalvi energètic i permetran evitar les emissions de CO2e associades.

Totes dues subvencions es troben cofinançades en un 50% per la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020 a través de l’Eix 4 que té per objectiu afavorir el passe a una economia baixa en carboni en tots els sectors.