El pla de reducció d’emissions de meta de Saggas obté la màxima qualificació per segon any consecutiu

Nacions Unides, a través del seu programa per al medi ambient PNUMA, ha atorgat per segon any consecutiu el distintiu “Gold Standard”, la màxima qualificació possible, al pla de reducció d’emissions de meta de Saggas dins del projecte OGMP 2.0.

Aquest reconeixement, que s’emmarca en el segon informe de l’Observatori Internacional d’Emissions de Metà, IMEO, acredita que el pla proposat per Saggas per a reduir les seues emissions de metà un 45% en 2025 respecte a les de 2015 és sòlid. A més, l’observatori també ha elevat un nivell la qualitat de les dades proporcionades per la planta, que reporta les seues emissions en tots els tipus de font de la seua activitat.

Així mateix, Saggas ha participat de manera proactiva en els grups de treball promoguts per Nacions Unides per a l’elaboració de documentació tècnica de desenvolupament de metodologia de detecció i quantificació de les emissions de metà

OGMP 2.0

En 202, Saggas va ser una de les primeres 62 empreses de tot el món a adherir-se de manera voluntària al programa Oil and Gas Methane Partnership 2.0 (OGMP 2.0), una iniciativa impulsada pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient, PNUMA, i que forma part de l’Estratègia de la Comissió Europea per a la reducció de les emissions de metà. A través de la millora del report de les dades, OGMP 2.0 pretén reduir les emissions de metà un 45% per a l’any 2025 i, entre un 60% i un 75% en 2030.