Seleccionat el dibuix guanyador del concurs de targetes de Nadal

Saggas ha seleccionat el dibuix guanyador del seu tradicional concurs de targetes de Nadal. La iniciativa, que forma part de la política de Responsabilitat Social Corporativa de la planta, s’ha organitzat un any més en col·laboració amb el Centre Ocupacional Sant Cristòfol de Sagunt.

En una votació entre els empleats de Saggas, el dibuix guanyador ha sigut obra de Mª Pilar Cañada Giménez, mentre que han quedat finalistes les propostes de Mª Amparo García Igualada, Manuel Sánchez Burgalés, Rosana Arroyo Alepuz i Tomás Martínez Brigido.

Com és habitual, per agrair als usuaris del centre la seua participació en aquest concurs, Saggas ha organitzat una eixida a la pista de bitles de Canet d’en Berenguer, on se li ha fet lliurament del diploma a la guanyadora del concurs.

El Centre Ocupacional Sant Cristòfol de Sagunt (València) atén a persones amb discapacitat psíquica de la comarca del Camp de Morvedre, amb diferents nivells d’intel·ligència, autonomia personal, autonomia social i capacitat manipulativa. Al centre es desenvolupen tasques laborals i tallers que tenen per objecte preparar a la persona amb discapacitat a enfrontar-se amb les exigències de la vida quotidiana i el treball.