Saggas, present en la Setmana de l’Educació Ambiental

Saggas ha participat en la presentació de la Setmana de l’Educació Ambiental celebrada en el Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV). En l’acte, que va ser presidit per la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollá, es van presentar els resultats del conveni subscrit en 2019 entre la planta i el CEACV per a col·laborar en la restauració d’infraestructures del parc natural de la Marjal dels Moros. En representació de Saggas van ser presents el director general de la planta, Santiago Álvarez, i la cap de medi ambient i sostenibilitat, Inés Picazo.

Des de la signatura d’aquest conveni, Saggas ha col·laborat activament per a substituir part de les infraestructures danyades per l’incendi que va assolar aquest parc natural en 2018. En concret, la planta ha sufragat la reposició de passarel·les i de cartelleria informativa. Recentment, a més, s’ha construït un nou observatori d’ocells per al gaudi de totes les persones que visiten aquest entorn natural.

El conveni de Saggas amb la Conselleria s’emmarca en la política de RSC de la planta, a través de la qual manté un fort compromís amb el desenvolupament econòmic i social de la comarca del Camp de Morvedre, donant suport a iniciatives en àmbits com el medi ambient, la cultura, l’esport, l’acció social o la dinamització de l’entorn.