Saggas i Lepicentre donen un vehicle a AFACAM per al trasllat d’usuaris de l’associació

Saggas i el centre comercial Lepicentre han donat a l’Associació de Familiars de Persones amb Malaltia d’Alzheimer i altres Demències del Camp de Morvedre i Puçol (AFACAM) un vehicle adaptat per al trasllat de les persones usuàries del centre. L’acte ha comptat amb la presència de Laura Marco, cap de Recursos Humans i Serveis Jurídics de Saggas; Elena Ribelles, directora de Lepicentre; i Valentín Parra i Amparo Arnau, president i directora d’AFACAM respectivament.

Saggas i Lepicentre van signar un conveni de col·laboració per a sufragar conjuntament l’adquisició d’aquest vehicle que serà utilitzat per al trasllat diari dels malalts de la comarca al centre d’AFACAM a Sagunt.

El president d’AFACAM, Valentín Parra, ha fet arribar a totes dues empreses l’agraïment de l’associació per haver fet possible aquest nou recurs que “permetrà donar cobertura a les persones malaltes i familiars, facilitant el trasllat fins a les nostres instal·lacions”.

Constituïda en 2003, AFACAM té com a objectiu principal el suport psicològic i terapèutic a les persones amb malaltia d’Alzheimer o altres demències i les seues famílies. L’associació, declarada d’utilitat pública, compta actualment amb més de 420 socis i 84 persones usuàries que són ateses diàriament, i un àmbit d’actuació que aconsegueix a 17 poblacions.

Segons AFACAM, “aquesta donació és una gran ajuda per a l’associació, qui no podria costejar-se l’adquisició d’un vehicle d’aquestes característiques, per la qual cosa estem summament agraïts i satisfets”.