Saggas és present en la jornada anual del Fòrum ASECAM de Sostenibilitat Ambiental

Saggas ha participat en la quarta edició de la jornada anual del Fòrum ASECAM de Sostenibilitat Ambiental celebrat a la Casa Cultura Capellà Pallarés. La trobada, que ha estat presidit per Cristina Plumed, presidenta de l’entitat empresarial de la comarca, ha comptat amb la presència de la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón, i l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, entre altres autoritats.

La jornada ha comptat amb tres taules en les quals, de la mà d’experts, s’han analitzat els avanços en matèries com a economia circular, mobilitat sostenible i solucions basades en la naturalesa. Inés Picazo, cap de medi ambient i sostenibilitat de Saggas i coordinadora del Fòrum ASECAM de Sostenibilitat Ambiental, ha sigut l’encarregada de moderar la taula sobre solucions basades en la naturalesa, que ha comptat amb la presència d’Enrique Enciso, soci fundador i CEO de Grup Sylvestris; Celia Yagüe, coordinadora de projectes europeus en l’Associació de Municipis Forestals de la Comunitat Valenciana (AMUFOR); María González, responsable del departament de qualitat de Alianza Logistics; i Antonio Guillem, de la Fundació Global Nature.

Saggas és membre fundador del Fòrum ASECAM de Sostenibilitat Ambiental, una iniciativa que té com a objectiu servir de lloc de debat sobre el canvi climàtic i generar mesures a nivell local per a poder mitigar-lo.

Pot accedir-se al contingut de la jornada en el següent enllaç.