Saggas va col·laborar amb 35 iniciatives socials a Sagunt i Camp de Morvedre en 2022

  • Aquestes iniciatives s’emmarquen en cinc àmbits: cultura, medi ambient, esport, acció social i dinamització de l’entorn.
  • La companyia ha renovat per quatre anys més el conveni que mantenia amb la Generalitat Valenciana a través del CEACV en matèria d’ús públic i educació ambiental.

Sagunt, 13 de juliol de 2023.- Saggas ha presentat la nova edició de la seua memòria de Responsabilitat Social Corporativa corresponent a l’exercici 2022. Aquest document suposa un exercici de transparència en el qual s’adona de l’acompliment de la companyia en matèria ambiental, social i de govern corporatiu.

La memòria de RSC de Saggas contempla el compromís amb l’entorn de la planta durant l’any passat. En 2022, Saggas va col·laborar activament amb 35 iniciatives a l’entorn de Sagunt i la comarca del Camp de Morvedre emmarcades en cinc àmbits diferents: cultura, esport, acció social, medi ambient i dinamització de l’entorn.

En concret, en l’àmbit de la cultura, Saggas va donar suport a iniciatives plenament consolidades en la localitat com els Tallers de Cultura Clàssica, el festival Sagunt a Escena o l’obra teatral Passió en Viu i va mantindre un conveni amb la Fundació Bancaixa per a donar suport a la programació cultural d’aquesta institució a Sagunt.

Pel que respecta al medi ambient, en el marc del conveni que manté amb la Generalitat Valenciana a través del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) en matèria d’ús públic i educació ambiental, la planta va col·laborar en l’adequació d’un observatori d’ocells situat en el camí del Pas de les Egües de la Marjal dels Moros. Aquest conveni, que vencia l’exercici passat, ha sigut renovat per quatre anys més.

Així mateix, en el terreny esportiu, Saggas ha continuat secundant diferents esdeveniments esportius oberts al públic celebrats a Sagunt i contribuït al foment de l’esport base amb el patrocini a diversos clubs esportius de la localitat.

Finalment, en el camp de l’acció social, Saggas ha mantingut la seua col·laboració amb el Centre Solidari d’Aliments de Sagunt, del qual és un dels seus patrons. En aquest exercici, a més, la planta ha realitzat una aportació addicional per a ajudar aquesta ONG a fer front a la situació generada per la crisi humanitària ocasionada pel conflicte d’Ucraïna. Addicionalment, en el marc del seu conveni amb PayaSOSpital, la planta ha promogut dues visites d’aquesta ONG a la planta de pediatria de l’Hospital de Sagunt.

Per a informació més detallada, pots consultar la memòria de RSC en: https://www.saggas.com/es/sala-de-prensa/memoria/