Saggas col·labora amb el Màster en Seguretat Industrial de la UPV

Saggas és una de les entitats col·laboradors del Màster Universitari en Seguretat Industrial impartit per la Universitat Politècnica de València. Aquest títol, el primer oficial d’aquesta disciplina a Espanya, té per objectiu formar a professionals de l’enginyeria en la prevenció i control de riscos derivats de l’ús i funcionament d’instal·lacions industrials.

El màster, el primer oficial d’aquesta disciplina a Espanya, ha sigut reconegut recentment amb el guardó “Iniciativa innovadora en seguretat i qualitat industrial” en els III Premis de Seguretat Industrial impulsats per l’Associació Valenciana d’Entitats d’Inspecció (ASEIVAL). Aquests premis s’emmarquen en el Pla d’acció per a la promoció de la seguretat industrial de la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

El títol consta de 60 crèdits i està dirigit a graduats i titulats universitaris en enginyeria de la branca industrial. En el seu mòdul obligatori, el màster aborda la seguretat industrial des de tres matèries bàsiques: seguretat de processos; seguretat d’equips, instal·lacions, productes i serveis; i gestió i sostenibilitat de la seguretat industrial.

La col·laboració de la companyia amb aquest títol s’emmarca en el ferm compromís de Saggas amb la formació, aportant experiència i visió professional en la matèria de gestió i sostenibilitat de la seguretat industrial.