Fundació Bancaixa Sagunt i Saggas renoven la seua col·laboració per a promoure accions culturals al Camp de Morvedre

Totes dues entitats han renovat el seu acord, pel qual Saggas donarà suport a la realització de 4 exposicions a la sala Glorieta durant 2017 i 2018.

El president de Fundació Bancaixa Sagunt, Francisco Muñoz Antonino, i el director de Saggas, Santiago Álvarez Fernández, han signat aquest matí la renovació del seu acord de col·laboració pel qual la planta de regasificació de Sagunt donarà suport econòmicament la programació d’exposicions a la sala Glorieta durant 2017 i 2018, dins de la seua estratègia de responsabilitat social.

En concret, l’aliança permetrà l’organització de quatre exposicions, de les quals una d’elles està actualment en marxa: la mostra Blasco Ibáñez. Cronista de la I Guerra Mundial, organitzada amb motiu del 150 aniversari del naixement de Blasco Ibáñez i que estarà oberta al públic fins al pròxim 26 d’agost. L’exposició reuneix 54 imatges seleccionades a partir de les imatges publicades en els nou toms de la Història de la Guerra Europea de 1914, escrita per Blasco Ibáñez entre 1914 i 1919. Les imatges, reproduïdes en alta definició i filtrades per a recuperar la seua textura, lluminositat, contrast i gamma, s’acompanyen de fragments literaris d’eixos mateixos toms que mantenen l’escriptura i forma literària original de Blasco Ibáñez.

Al costat d’aquesta exposició, de setembre a novembre de 2017 tindrà lloc un projecte expositiu sobre el bodegó contemporani, amb fons de la Col·lecció Fundació Bancaixa; de desembre a març de 2018, una exposició antològica de Ximo Michavila i, finalment, d’abril a juliol de 2018 es realitzarà una mostra sobre cavallers templers.
“Renovar la col·laboració amb Saggas ens permet, una temporada més, acostar als veïns de Sagunt i de la comarca una oferta cultural àmplia i de qualitat”, ha afirmat Muñoz Antonino.

Per part seua, Santiago Álvarez ha manifestat que “per a Saggas és una satisfacció renovar la nostra col·laboració amb la Fundació Bancaixa i contribuir a enriquir l’oferta cultural de Sagunt”.

Per a més informació:
Gabinete de Prensa Fundación Bancaja
Tf. 96 064 58 46 / 628 11 99 93
comunicacion@fundacionbancaja.es
www.facebook.com/FundacionBancaja
@FundacionBcja